top of page

Chase Hatchery Group

Public·1099 members

Mariia Tkachuk
Mariia Tkachuk

Máte s tím někdo zkušenosti?

Ahoj všichni! Nedávno jsem se začal zajímat o THC bonbóny a jejich účinky, hlavně co se týče relaxace a spánku. Zatím jsem vyzkoušel jen pár produktů a některé měly silnější efekt než jiné. Také mě zajímá, jaké příchutě jsou nejlepší – někdo mi říkal, že ovocné příchutě se hodí víc, ale jiní preferují něco jemnějšího, jako je vanilka nebo med. Máte s tím někdo zkušenosti? Jaké bonbóny byste doporučili?

5 Views
Irina Tkachuk
Irina Tkachuk
28 de mar.

Ahoj ! Taky mě to zajímalo a pár produktů jsem už vyzkoušela. Je pravda, že účinek se může lišit podle složení a dávkování. Já mám osobně nejlepší zkušenost s ovocnými příchutěmi, hlavně mango a jahoda, protože mají příjemnou sladkost, která nepřebíjí přirozenou chuť konopí. Pokud hledáš něco na lepší spánek, možná by ti vyhovovaly bonbóny s vyšším obsahem CBN, které mají uklidňující účinek.

Jestli chceš vybrat něco opravdu kvalitního, podívej se na THC Bonbony. Je tam široký výběr různých příchutí i koncentrací, takže si můžeš najít něco přesně podle svého vkusu a potřeb. Já si tam objednala pár balení a zatím jsem spokojená. Každopádně doporučuju začít s nižší dávkou a postupně zjistit, co ti nejvíc sedí.

Editado

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

© 2025 by Chase Hatchery, LLC

Benson-Grist-Mill-Logotype (1).png

Local Pickup

325 Pole Canyon Rd - Stansbury Park, UT

February 22 - October 18, 2025​

Customer Service Hours

Monday - Saturday

10:00AM-3:00PM MST

Closed Sunday

bottom of page